FAQ & Kontakt


FAQ

Var och när kommer X2 Tag Challenge 2019 att hållas?
X2 Tag Challenge kommer att hållas på Posthusplatsen i Malmö den 26/6-27/6. Kika här på Google maps. Den preliminära tiden kvalet hålls för de utvalda är 26/6 kl 18-21, finalen hålls den 27/6 kl 18.00.

Vilka är ni som arrangerar denna tävling?
Vi är parkourutövare och utbildade arkitekter som har varit med och drivit utvecklingen av parkourparker runtom i landet. Nu vill vi även vara med och stärka hela rörelsen med fler aktiviteter. Se våra projekt på X2architects.se. Om ni har funderingar kring en parkourpark är ni absolut välkomna att höra av er så kan vi ge er tips.

Hur kommer tävlingsupplägget att vara?
Alla deltagare väljs ut utifrån teknisk skicklighet och kreativitet. Samtliga utvalda deltagare kommer att få reda på sin motståndare genom lottning på plats den 26/6.

Tillhör X2 Tag Challenge Parkour-SM?
Nej, X2 tag Challenge är en fristående tävling som anordnas av X2. Vi delar samma anläggning då vi har varit med och tagit fram den.

Kan jag delta i både X2 Tag Challenge och Parkour-SM?
Ja absolut!

Betalar ni för resa, boende och mat?
Nej, alla deltagare ansvarar själva för resa, boende och mat.

Jag vill inte att andra ska se min video, hur gör jag?
Enklast är om du laddar upp din videoklipp på Youtube och skickar den som en privat klipp.

Hur delas priserna ut?
Efter att vinnarna är utsedda så kommer de behöva skicka sina bankkontonummer till oss, när vi har fått informationen så sätts pengarna in på kontot inom 25 bankdagar. Gällande Jiyoskorna så kommer vinnarna att ange sina skorstorlekar och adress, skorna kommer sedan att fraktas hem till dem enligt leverantörens upplägg.

Varför måste jag ange min epost?
Detta är för att vi ska kunna kontakta dig gällande urvalet av deltagare. Vi kommer endast att maila besked och inget annat.


Kontakta oss